"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır caddeleri Nur’larla süslendi

28 Ocak 2017, Cumartesi
Risale-i Nur Külliyatı reklamları şimdi de birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Diyarbakır sokaklarını süslüyor.

Risale-i Nur Külliyatı reklâmı birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Diyarbakır sokaklarında yerini aldı. Risale-i Nur Külliyatı tanıtım reklâmları Adana, Kütahya, Kahramanmaraş, Çorum, Şanlıurfa ve Burdur caddelerinden sonra Diyarbakır caddelerinde de yerini aldı. Toplumumuzun en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde Risale-i Nurların tanıtımı çok anlamlı ve önemli, Risale-i Nur tanıtımlarının Anadolu’nun her beldesinde yapılması için gönüllülerimizin çabaları devam ediyor.

Risale-i Nur’lar her yerde

Risale-i Nurları tanıtmak ve toplumda bu prensipleri yaygınlaştırmak hedeflerimizden en önemlisi. Risale-i Nur’ların ışığında toplumun içerisinde bulunduğu bunalımlardan kurtulması duâsıyla bütün illerde tanıtım çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık bir buçuk milyon nüfuslu Diyarbakır’da dikkatlere verilen Risele-i Nur Külliyatı reklâmı diğer illerde de hızla yayılmaya devam edecek.

Risale-i Nur’u niçin çok okumalıyız, Risale-i Nur, neden bu asra bakan bir tefsirdir?

Risale-i Nur eserleri, muhtevası, telif ediliş tarzı, dili ve düzeni itibariyle diğer İslâmî eser ve tefsirlerden farklıdır.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/suleyman-kosmene/risale-i-nur-u-nicin-cok-okumaliyiz_414017

Mehmet Akif: En büyük âlim odur ki; İşaratü’l-İ’caz’ı anlasın...

Mehmet Akif Ersoy'un Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi ve Kur'an-ı Hakim'in hakikatli ve nurlu bir tefsiri olan Risale-i Nur Külliyatı ile ilgili değerlendirmeleri Risale-i Nur'un muhteva ve mesajının anlaşılması noktasında oldukça önem taşımaktadır.

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/mehmet-akif-en-buyuk-alim-odur-ki-isaratu-l-i-caz-i-anlasin_419602

Etiketler: risale-i nur
Okunma Sayısı: 3201
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mikail Yaprak

    29.1.2017 13:56:51

    Maşaallah. Tebrikler

  • Rüstem garzanlı

    28.1.2017 17:16:20

    Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı