"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da 1 polis şehit oldu

28 Kasım 2015, Cumartesi 12:34
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce ateş açılması sonucu çıkan çatışmada yaralanan 3 polis memurundan biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Diyarbakır Barosu tarafından Yenikapı Sokak'ta daha önce terör olayları nedeniyle zarar gören Dört Ayaklı Minare önünde konuya ilişkin düzenlenen basın açıklamasının ardından teröristlerce ateş açılması üzerine çıkan çatışmada yaralanan polis memurlarından biri kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Çatışmada yaralanan 2 polis memuru ile diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

ŞEHİDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü saldırıda şehit olan polisin Ahmet Çiftaslan olduğu belirlendi.

Diyarbakır’da şehit düşen polisin adı ve memleketi belirlendi. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düşen polisin adı ve memleketi belirlendi. Şehit polis Ahmet Çiftaslan’ın Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı