"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da 4 ilçedeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

25 Şubat 2017, Cumartesi 17:53
Can ve mal güvenliklerinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için vatandaşlara teşekkür edildi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon nedeniyle Lice, Silvan, Kulp ve Hazro ilçelerine bağlı 10 kırsal mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Lice, Silvan, Kulp ve Hazro ilçelerindeki dağlık ve ormanlık alanlarda faaliyet yürüten, aralarında örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen PKK'lı teröristler ve iş birlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede teröristler tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek amacıyla operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyon bölgesinde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereği sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 24 Şubat günü saat 16.30’dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, can ve mal güvenliklerinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için vatandaşlara teşekkür edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1016
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı