"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da AKP binası yakınına ses bombası

01 Ağustos 2015, Cumartesi 23:39
Merkez Kayapınar ilçesindeki AKP İl Başkanlığı binası yakınına kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce ses bombası atıldı.

Olayda can kaybı ve hasarın yaşanmadığı belirtildi.

Parti binasına gelen İl Başkanı Muhammed Akar, olayın saat 21.30 sıralarında gerçekleştiğini ve saldırganın parti binasına yaklaşamadan patlayıcıyı atarak kaçtığını ifade etti.

Olayda, herhangi bir mal ve can kaybının söz konusu olmadığını anlatan Akar, "Polisin daha önce parti binası ve etrafında almış olduğu tedbir nedeniyle bomba atan şahıs parti binasına yaklaşamadan bombayı atıp açıyor. Polis ekipleri çalışmalarını yürütmektedirler. Bombanın mahiyeti konusunda ve failin kim olduğu hususunda çalışma titizlikle yürütülmektedir" dedi.

Muhammed Akar, "Temennim odur ki bunlar yapılmasın, bizim çalışmalarımızı engellemeyecektir. AKP Diyarbakır teşkilatı olarak ne çalışmalardan geri dururuz ne de korkarız. Sadece AKP'ye değil hiçbir partiye saldırı yapılmasını tasvip etmiyoruz, kınıyoruz. Bunların tekrar etmemesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1978
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı