"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da asker sokağa indi

01 Kasım 2014, Cumartesi 11:41
Diyarbakır'da yapılacak yürüyüş ve ardından çıkması muhtemel olaylar nedeniyle polise takviye çıkmak amacıyla asker sokağa indi.

Diyarbakır'da yapılacak yürüyüş ve ardından çıkması beklenen olaylar nedeniyle polise takviye çıkmak amacıyla asker sokağa indi. Şehrin muhtelif yerlerinde konuşlanan zırhlı asker araçları olaylara müdahale etmek için bekletiliyor.

HAKKARİ'DE KEPENKLER AÇILMADI

Hakkari'de de 1 Kasım Dünya Kobani Günü sebebiyle esnaf kepenk açmadı. Gün içerisinde düzenlenecek eylemler ve basın açıklamaları öncesi kent merkezi adeta sessizliğine büründü. Nöbetçi eczaneler ve fırınlar dışında tüm iş yerlerinin kapalı olduğu şehirde polis ekiplerinin önemli noktalarda güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Okunma Sayısı: 1148
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı