"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da askeri binada patlama

29 Nisan 2016, Cuma 14:45
Diyarbakır'da 7'nci Kolordu Komutanlığı'na bağlı İnşaat Emlak ve İç Tedarik Daire Başkanlığı'na ait askeri binanın çatısına, el yapımı patlayıcı atıldı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunudan Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanlığı'nın çatısına 13.30'da dışarıdan el yapımı patlayıcı atıldı.

PANİKLE DIŞARI KOŞTULAR

Çatıya isabet eden el yapımı patlayıcı, büyük bir gürültüyle patladı. Askerler ve içerideki personel panikle dışarı çıktı.

OLAYDA CAN KAYBI YAŞANMADI

Şiddetli patlama çevredeki ev ve işyerlerini de etkiledi. Olayda can kaybı yaşanmazken, polis askeri binanın çevresinde incelemelerini sürdürüyor.

Foto: Arşiv

DHA

Etiketler: diyarbakır, patlama
Okunma Sayısı: 1545
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı