"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da başhekime silahlı saldırı

23 Şubat 2016, Salı 09:58
Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Şenol Gedik, mesaiye gelmek için aracıyla hastaneye geldiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Diyarbakır'daki Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi  Şenol Gedik, silahlı saldırıya uğradı. Başhekim Gedik saldırıdan yara almadan kurtulurken, 4 kişi yaralandı.

Bu sabah Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne gelen Başhekim Dr. Şenol Gedik, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Hastane önünde meydana gelen saldırıdan Başhekim Gedik yaralanmadan kurtulurken şoförü ve çevrede bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırıdan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Hastaneye gelen polis ekipleri, saldırganın tespiti için kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

DHA

Okunma Sayısı: 1468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı