"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır’da davalar 3 gün durdu

29 Kasım 2015, Pazar 17:17
​Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesinin ardından baro avukatları, 3 gün davalara girmeme kararı aldı. Tahir Elçi’nin taziyesi süresince davalar durdu.

Sur ilçesinde yaptığı basın açıklamasından sonra çıkan çatışmada öldürülen Tahir Elçi, Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Elçi için Yenişehir ilçesindeki Sümerpark Resepsion salonunda taziye evi kuruldu. HDP ve CHP milletvekillerinin de katıldığı taziyede Kur’an okunup dua ediliyor. Taziyeyi Elçi’nin yakınları ve çalışma arkadaşları kabul ediyor.

Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Yücekaya, Elçi'nin öldürülmesi sonrası aldıkları kararı şöyle açıkladı: “Çok yoğun bir katılımla taziyeleri kabul ediyoruz. 3 gün boyunca devam edecek. Biz de Diyarbakır Baro avukatları olarak 3 gün boyunca duruşmalara girmeyeceğiz. Şu an acımız çok taze. Taziye ziyaretine gelenler, bu acıyı bizimle paylaşanlara teşekkür ediyoruz. Salı gününe kadar taziyemiz devam edecek. Acımız tazeyken biz duruşmalara katılmayacağız. Arkadaşlarımız dava süreçlerini askıya aldı.”

Okunma Sayısı: 823
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı