"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da patlama: 2'si polis, 5 yaralı

28 Haziran 2016, Salı 11:05
Diyarbakır'ın Dicle İlçesi girişinde bugün polis zırhlı aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 2'si polis 3'ü sivil 5 kişi yaralandı.

Yaralılar Dicle Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe girişinde bugün saat 10.10 sıralarında meydana gelen patlamanın, polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcının patlatılması mı, yoksa bomba yüklü aracın patlatılmasından mı kaynaklandığı araştırılıyor.

Diyarbakır Valiliği’nden patlama açıklaması

Diyarbakır Valiliği, Dicle'de polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlama ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında “İlimiz Dicle ilçesi, Ergani Caddesi, Hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.” denildi.

Etiketler: diyarbakır, dicle, patlama
Okunma Sayısı: 1799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı