"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da polise bombalı saldırı: 4 şehit

16 Ocak 2017, Pazartesi 19:26
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Dicle Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında, polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 4 polis şehit oldu.

Diyarbakır Sur'daki enkazın döküldüğü Dicle Üniversitesi hafriyat alanında bekleyen polis araçlarına yönelik bombalı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 4 polis şehit oldu, 2 de ağır yaralı var.

Bölgeye çok sayıda ambulans ile birlikte polis ekipleri, UMKE ve itfaiye ekipleri gönderildi.

Şırnak’ta PKK’lı teröristler tarafından daha önce döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) şehrin su şebekesini onaran belediye müteahhit firması aracı geçerken patladı. Olayda 5 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde de hafriyat ve molozların döküldüğü bölgede patlama meydana geldi.

Şırnak'ta patlama

Şırnak merkez Dicle Mahallesi’nde PKK’lılar tarafından daha önce döşenen EYP bugün saat 15:15 sıralarında şehrin şebeke suyunu onaran müteahhit firmanın kepçesinin altında patladı. Meydana gelen patlama sırasında operatör Ebubekir Barkın ile yardımcısı Mehmet Belge ve çevrede bulunan vatandaşlardan Beşir Külter, Refik Erdem ve Abdurrahman İdin yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 3478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı