"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'dan acı haber geldi

28 Kasım 2015, Cumartesi 19:25
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan 2 polis memurundan biri, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısında yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 2 polisten, ağır yaralanan polis memuru da müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce güvenlik güçlerine açılan ateşte yaralanan 2 polis memurundan Ahmet Çiftaslan şehit olmuş, sonrasında çıkan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ölmüş, 1 polis memuru ile AA muhabiri yaralanmıştı.

Terör saldırısının ardından, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine giden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın da arasında bulunduğu heyet, çatışmanın ortasında kalmış, teröristlerin açtığı ateşle 2 polis memuru daha yaralanmıştı. 

AA

Okunma Sayısı: 1297
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı