"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'dan şok görüntüler!

28 Kasım 2015, Cumartesi 14:41
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ve 1 polisin şehit edildiği saldırı öncesinde yaşananlar Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntüler incelenince bugün Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle sonuçlanan olaylar zincirindeki karanlık halkalar da aydınlandı.

Görüntülerde saldırıyı gerçekleştirenler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma yer alıyor.

Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra bu sabah Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle sonuçlanan olaylar zincirinde karanlık noktalar da aydınlanmış oldu. Bugünkü çatışmalar aslında bir gün önce PKK'lıların gizlendiği bir eve yapılan baskınla başladı. Baskında üç polis memuru yaralanırken teröristlerden bir tanesi kaçmayı başardı.

Arama çalışmaları sürerken kaçan terörist bu sabah Sur ilçesinde bir aracın içinde görüldü. Diyarbakır Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler aracı çevirdi. Bu sırada aracın içindekiler ateş açarak bir polis memurunu şehit etti, bir polis memurunu da ağır yaraladı. Saldırgan teröristler araçtan hızla inerek Sur ilçesinde çarşının içine doğru ara sokaklara kaçtılar.

Kaçan teröristler bu sırada basın açıklaması yapan Baro Başkanı Tahir Elçi, gazeteciler ve çevrede güvenlik önlemleri almış polislerle karşılaştılar. Teröristler burada da polislere ateş açtı. Silah sesleri yükselirken çevrede yuvalanmış diğer teröristler de polislere ateş açtı. Tahir Elçi'yi hastaneye götürmek üzere sokağa yönelen zırhlı araca da roket atıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1611
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı