"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır Emniyeti'nde operasyon

06 Kasım 2014, Perşembe 11:04
Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı’nın da aralarında bulunduğu 27 polis gözaltına alındı.

Kilis’te, “Yasa dışı dinleme” operasyonunda çok sayıda polis gözaltına alındı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sabah saat 06.00 sıralarında, emniyette yasa dışı dinlemelere karşı operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Polis Okulu’nda görev yapan Kilis eski İstihbarat Şube Müdürü K. G.’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen polisler, adliyeye sevk edilirken, basın mensupları Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın talimatı ile adliye dışına çıkarıldı. Operasyonla ilgili olarak kaç kişinin gözaltına alındığı ve suçlamalarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1123
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı