"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır şehitleri Kürtçe ağıtlarla uğurlandı...

08 Ekim 2017, Pazar 12:36
Diyarbakır'da şehit olan güvenlik korucuları Cevat Bilgiç ve İhsan Gür için tören yapıldı.

Diyarbakır General Galip Deniz Kışlası'nda düzenlenen törende, şehit güvenlik korucularının Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu ve dua edildi.

Şehitlerin yakınları Kürtçe ağıt yaktı.

Vali Vekili Ahmet Naci Helvacı, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın da katıldığı törenin ardından şehitlerin naaşı, toprağa verilmek üzere helikopterle Silvan ilçesine gönderildi.

AA

Etiketler: diyarbakır, şehit
Okunma Sayısı: 965
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı