"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır Valiliği'nden terör saldırısına ilişkin flaş açıklama

12 Nisan 2017, Çarşamba 12:18
Diyarbakır Valiliği: Kriminal inceleme sonucu RDX, Amonyum nitrat ,TNT, ve mazot ile hazırlanan yaklaşık 1 ton olduğu değerlendirilen patlayıcıyla ve zaman ayarlı düzenek ile patlatma gerçekleştirilmiştir.

Diyarbakır Valiliği dünkü patlamayla ilgili "Kriminal inceleme sonucu RDX, Amonyum nitrat ,TNT, ve mazot ile hazırlanan yaklaşık 1 ton olduğu değerlendirilen patlayıcıyla ve zaman ayarlı düzenek ile patlatma gerçekleştirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Diyarbakır Valiliği, Bağlar ilçesindeki saldırının, İl Emniyet Müdürlüğü ek binasına bitişik vaziyette bulunan apartmanın bodrum katından 30 metre kazılan tünele tuzaklanan, RDX, amonyum nitrat, TNT ve mazot ile hazırlanan yaklaşık 1 ton patlayıcı ile gerçekleştirildiğini kaydetti.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Saldırıyla ilgili doğrudan ilişkisi olduğu değerlendirilen 5 şüphelinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Dün patlamanın çevik kuvvet bakım onarım binasında panzerin onarımı sırasında meydana geldiği söylenmişti. Saldırıda 3 kişi şehit oldu.

DHA

Okunma Sayısı: 1584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı