"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DNA'lar eşleşti

22 Şubat 2016, Pazartesi 17:52
Ankara’daki terör saldırısını yaptığı ileri sürülen Salih Neccar'ın DNA örneği, TAK bombacısı olduğu iddia edilen Abdulbaki Sömer'in babası Musa Sömer ile eşleştiği öne sürüldü.

Ankara’da çarşamba günü meydana gelen terör saldırısını YPG’li Salih Neccar'ın yaptığı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanmıştı.

Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) yaptığı açıklamada ise saldırıyı Abdülbaki Sömer’in yaptığını iddia etmişti. Bu iddia üzerine yürütülen soruşturma kapsamında Abdulbaki Sömer’in babası Musa Sömer’den kan örneği alınarak DNA eşleştirmesi yapıldı. Musa Sömer ile Salih Neccar’ın DNA örneğinin eşleştiği belirtildi. 

TAK tarafından bombacı olduğu öne sürülen Abdulbaki Sömer’in babası Musa Sömer, ifadesi ve DNA örneği alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Baba Sömer, Salih Neccar adıyla yayımlanan fotoğraftaki kişinin oğlu Abdulbaki Sömer olduğunu söylemişti. 

Abdulbaki Sömer'in Ağustos 2014 yılında Türkiye'ye girerken ismini Salih Neccar olarak belirttiği ileri sürüldü.

Etiketler: ankara, patlama, salih neccar,
Okunma Sayısı: 1842
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı