"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğu ve Güneydoğu'da terörist faaliyetler arttı

19 Temmuz 2015, Pazar 12:43
Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesi üzerinden önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verdi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada yaşanan olaylar şöyle aktarıldı:

"- 16 Temmuz 2015-19.00: Bölücü terör örgütü mensubu silahlı 2 terörist, Erzurum Tekman İlçesi Koçyayla mahallesinde, elektrik arızasını gidermek üzere görevli olarak bölgede bulunan elektrik teknisyenlerinin yanına gelerek tehdit etti. Anılan teknisyenlere ait aracı gasp ederek bölgeden uzaklaştı

- 18 Temmuz 2015-22.00: Aralarında bölücü terör örgütü mensubu 8 silahlı teröristin de bulunduğu yüzleri maskeli 30-40 kişilik bir grup, Ağrı Patnos ilçesi Değirmendüzü köyünde, Patnos-Erciş karayolunu keserek bir kamyonu durdurdu ve şoförü darp ettikten sonra, aracın lastiklerine ateş etmeyi müteakip, aracı yaktı.

- 18 Temmuz 2015-20.15: Bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler tarafından, Ağrı Doğubayazıt İlçesi Somkaya köyünde, Doğubayazıt-Van Çaldıran yolunda 4 adet TIR durdurularak, yol trafiğe kapatıldı. Bu esnada, bölgede görevli jandarma unsurlarının olay yerine gelmesi üzerine teröristler kaçtı, bilahare yol trafiğe açıldı. 

- 18 Temmuz 2015-20.00: Bölücü terör örgütüne müzahir yüzleri maskeli 30-40 kişilik bir grup tarafından, Van Erciş ilçesi Yeşilova mahallesinde bir çekici durduruldu, propaganda yapıldıktan sonra çekici yakıldı.

- 18 Temmuz 2015-13.00: Bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist tarafından, Hatay Payas ilçesi kırsalında, 4 vatandaş tehdit edilerek erzak temin ettirildi.

- 18 Temmuz 2015-11.15: Bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist tarafından, 16 Temmuz 2015 tarihinde, Hakkâri Şemdinli’de kaçırılan bir geçici köy korucusu, Şemdinli ilçesi Konur köyü kırsalında serbest bırakıldı."

Okunma Sayısı: 2519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı