"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğum yaptıktan 3 gün sonra tutuklandı!

16 Mayıs 2017, Salı 09:21
Mersin'de Gülen Hareketi soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İngilizce öğretmeni 31 yaşındaki Aysun Aydemir, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki özel hastanede doğum yaptıktan 3 gün sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütlen Gülen Hareketi soruşturmasında, 'ByLock' kullandığı iddiasıyla uzun süredir aranan Aysun Aydemir, geçen Cumartesi günü doğum sancıları artında Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki özel hastaneye götürüldü.

Aysun Aydemir, aynı gün doğum yaptı. Aydemir'in, hastanede yapılan kayıt işlemleri sırasında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Aysun Aydemir, bugün taburcu işlemlerinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri tarafından gözlatına alındı.

Okumak için tıklayınız:

Doğum yaptıktan sonra tutuklanan Aysun öğretmen hakkında yeni gelişme

Ereğli Adliyesi'ne götürülen Aysun Aydemir, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Mersin Cumhuriyet Savcısı karşısına çıktı ve susma hakkını kullandı.

SEGBİS aracılığı ile nöbetçi mahkemede hakim karşısında ifade verdikten sonra tutuklandı. Aysun Aydemir, adliyedeki işlemleri ardından bebeğiyle sağlık kontrolü için Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye girerken ve çıkarken Aydemir'in bebeğini kadın polis memuru taşıdı. Aysun Aydemir, sağlık kontrolünden sonra bebeğiyle birlikte Zonguldak'ın Beycuma Beldesi'ndeki cezaevine götürüldü.

Aysun Aydemir'in öğretmen olduğu öğrenilen eşi Murat Aydemir hakkında da aynı soruşturma kapsamında yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 4052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    16.5.2017 14:11:00

    ADALET kaçmışsa napalım demeyeceğiz.ADALET ADALET ADALET maalesef din-iman diye diye baş olanlar sayesinde kaçtı ülkemden.

  • fatih

    16.5.2017 12:34:54

    Hasbünallah ve nî’mel vekîl

  • ali

    16.5.2017 12:00:27

    ülkemde adalet yerlerde.sanki azılı terörist. bir eylemi var mı acaba. kuvvetli şüphe ile insan tutukanmamalı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı