"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğuma giden kadını gözaltına almaya çalıştılar

17 Temmuz 2017, Pazartesi
İstanbul’da, doğum yapmak için Bahçelievler Hizmet Hastanesi’ne giriş yapan Yasemin Özkul isimli kadın, ameliyata alındığı sırada hastaneye gelen polislerce gözaltına alınmak istendi.

İstanbul’da, sezaryenle doğum yapmak için 14 Temmuz’da Bahçelievler Hizmet Hastanesi’ne giriş yapan Yasemin Özkul isimli kadın, ameliyata alındığı sırada hastaneye gelen polislerce gözaltına alınmak istendi. Olayı  CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Twitter hesabından duyurdu.

Yasemin Özkul’un kardeşi Recep Dursun, sezaryenle doğum yapmak için hastaneye giriş yapan Özkul’un ameliyata alınmasından yarım saat sonra odaya gelen 3 polis memurunun, ablası hakkında gözaltı kararı olduğunu söylediklerini aktardı.

Dursun’un, “Polis memurlarına gözaltı gerekçesini sordum önce ‘bilmiyoruz’ dediler. Evrensel’de yer alan habere göre, daha sonra da ablamın araması olduğunu, OHAL kapsamındaki yeni kanuna göre aranan kişilerin otel ya da hastaneye giriş yaptıklarında kimlik bilgilerinin Emniyet’e iletildiğini söylediler” dediği belirtildi. Yaşadıkları mağduriyeti anlatmak için CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu aradığını söyleyen Dursun, Tanrıkulu’nun olayı duyurmasının ardından polislerin hastaneden ayrıldığını belirtti.

Etiketler: hamile, doğum
Okunma Sayısı: 9902
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sabri

    22.1.2020 21:54:17

    zalimler icin yasasin cehennem.. kufur devam etsede, zulum devam etmez..

  • Meriye

    17.7.2017 22:53:55

    Ne yaptıklarını bile bilmiyorlar! Kendilerinden emin olamiyorlarki biraz guclu bir ses yapilan hukuksuzlugu dillendirince işin gidişatı değişiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Ne diyelim bu günleri de gorecekmisiz demekki.

  • sevim

    17.7.2017 11:30:09

    aklım almıyor ya.vallahi billahi çıldırmak üzereyim çıldırmak

  • Fatih

    17.7.2017 09:17:07

    Birilerine olan kini nefreti masumlardan çıkararak ne ile mücadele ettiğini sanıyor ki bunlar, o kadıncağızın suçu günahı nedir acaba ?

  • Kerem

    17.7.2017 00:32:32

    Darbeyle mücadeleye bak ,vatandaştan intikam alır gibi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı