"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP’den Akşener için imza kampanyası

03 Mayıs 2018, Perşembe 23:48
DP lideri Uysal, Akşener’i destekleyeceklerini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti. Ziyaret öncesi tokalaşarak basın mensuplarına poz veren ikili, daha sonra basına kapalı olarak görüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i destekleyeceklerini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Demokrat Parti ile iki kardeş parti olduklarını söyledi.

‘Bu söylemlere pabuç bırakmayacağımı Erdoğan yakından bilir’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik eleştirilerine tepki göstererek, “Milletimizi korkutmaya çalışan, arkadan dolanan, mertlikten, erkeklikten, adamlıktan uzak bu tür söylemlere pabuç bırakmayacağımı Sayın Erdoğan çok yakından bilir. Buradan yaptığım çağrının gereğinin yapılmasını talep ediyorum. 

Ve eylemsiz doçent diye tabir ettiğim Sayın Bahçeli’yi dizilerini seyretmeye, bedavadan milletvekili seçtirmeye, Sayın Erdoğan’ın çalışıp kendisinin yan gelip yatmaya devam etmesini öneriyorum. Bilmediği, anlamadığı işlerde konuşmamasını kendisine öneriyorum. Eylemsiz doçent, yancılık yapmaya devam etsin bilmediği işlere karışmasın.”

DP’den Akşener için imza kampanyası

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı. Demokrat Parti’nin, Genel İdare Kurulu Toplantısı’nın ardından yapılan açıklamada, cumhurbaşkanı adayı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilân edilirken, partinin il ve ilçe teşkilâtlarına, imza kampanyasına destek talimatı verildi. Harekete geçen İzmir il teşkilâtı da 4 Mayıs’ta imza kampanyası başlatma kararı aldı, partilileri kampanyaya destek vermeye çağırdı. DP İzmir İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 4-9 Mayıs  arasında sürecek kampanyaya tam destek verilmesi istendi. Egepostası’nın haberine göre, DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Demokrat seçmenlerin, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener’in adaylığı için imza vermesine yönelik yürütülecek kampanya, sosyal medya üzerinden de aktif şekilde yapılacak ve inanıyorum ki İzmirli Demokratlar Cumhurbaşkanı adayımıza herkesten daha çok sahip çıkacaktır. Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine sadık Tüm İzmirlileri 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 13:00’da imza kampanyasına katılmak üzere Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığında toplanmaya ve buradan hareketle toplu olarak üstünlerin adaleti için değil adaletin üstünlüğü için 100 bin imzaya davet ediyoruz.”

Okunma Sayısı: 2990
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin Arı

    4.5.2018 14:19:36

    Çok çalısşıp,Türkiye genelinde olan 65 bin oyumuzu en az on misli artırarak 6.5 milyon yapmalıyız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı