"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Genel Başkanı Uysal: Herkes teyakkuz halinde olmalı!

26 Ağustos 2016, Cuma 15:35
“PKK da Türkiye'nin PYD üstündeki baskısını azaltmak için daha şiddetli eylem ve provokasyonlar yapma stratejisini devreye sokacaktır”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenmek istenen suikast girişimini kınadı ve bir de uyarıda bulundu.

Artvin’de konvoyu saldırıya uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Gültekin Uysal, olay sırasında şehit olan 1 askerimize başsağlığı ve yakınlarına ve milletimize sabır dilerken, yaralanan 2 askerimize de acil şifalar diledi.

Sade vatandaştan cumhurbaşkanına kadar herkesin teyakkuz halinde olması uyarısında bulunan Genel Başkan Uysal, gün içinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda PKK’nın Cerablus’daki operasyon sonrasında PYD üzerindeki Türkiye baskısını azaltmak için şiddetli eylemler yapabileceğine dikkat çekmişti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İŞİD ve PKK eylemlerinin Cerablus operasyonuyla şiddetlenebileceği öngörüsünden yola çıkarak yaptığı twitter hesabı paylaşımları şöyle: 

“Artvin'de teröristlerin saldırısına maruz kalan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve heyetine geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum.

Özellikle İŞİD, Suriye'ye geçişte kritik nokta Cerablus'u kaybettikten sonra Türkiye'ye karşı daha açıktan tehdit ve eylemde bulunacaktır.

İŞİD'in yakın zamanda gerçekleştirdiği eylemlerden yola çıkarak Türkiye'de ciddi seviyede operasyonel derinliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye, Cerablus'a operasyondan sonra, İŞİD'e karşı sistematik mücadele düzeyini en azami noktaya çıkartmalıdır.

Ayrıca PKK da Türkiye'nin PYD üstündeki baskısını azaltmak için daha şiddetli eylem ve provokasyonlar yapma stratejisini devreye sokacaktır.

Sabote edilmeye açık toplumsal fay hatlarında kırılmalara sebep olmak için kimlikleri net olan aktör ve kurumlar hedef alınabilir!

Türkiye, içine düştüğü ‘operasyona açık hal’den çıkıncaya kadar, sade vatandaşımızdan Cumhurbaşkanına kadar herkesin teyakkuz halinde olması gerekir.”

Okunma Sayısı: 4418
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı