"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Lideri Uysal'dan 1000 DP'li ile destek: Herkes için adalet

29 Haziran 2017, Perşembe
DP Genel Başkanı Uysal, 2015 yılındaki seçimlerde partinin sloganının da ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ olduğunu hatırlatarak CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı aldıklarını ifade etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adalet Yürüyüşü”nün 14’üncü gününde yürüyüşe bin partiliyla katılarak destek verdi. Uysal, 2015 yılındaki seçimlerde partinin sloganının da ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ olduğunu hatırlatarak CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı aldıklarını söyledi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Adalet Yürüyüşü”nün 14’üncü gününe, Düzce Kalıcı Konutlar yolu Cumhuriyet Mahallesi mevkiindeki kamp alanından başladı. Öncesinde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Yürüyüşümüzün 14’üncü günündeyiz, yine güzel bir gün. Yürüyüşümüz her geçen gün daha bereketli, güzel hale geliyor” dedi. 

Adaletsizliğe rıza göstermeyeceğiz

Düzce çıkışında devam eden Adalet Yürüyüşü’ne 14’üncü günde DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yanında, ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran da destek verdi. Kılıçdaroğlu’nun yanında yürüyen Gültekin Uysal, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşe destek verdiklerini söyledi. Uysal, 2015 yılındaki seçimlerde partinin sloganının da ‘Herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ olduğunu hatırlatarak CHP liderinin başlattığı yürüyüşe destek verme kararı aldıklarını ifade etti.  “Birilerinin müsaade ettiği kadar hukuka, demokrasiye, adalete rıza göstermeyeceğiz” diyen Uysal şöyle devam etti: “Türkiye'de eğer ana muhalefet lideri çıkıp ‘Ben adalet arıyorum’ diyerek yollara düşmüş ise, Türkiye'yi yönetenler şapkasını önüne koyup düşünmeli.” 

Okunma Sayısı: 5720
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı