"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dualar adalet, barış ve huzur için

17 Ekim 2021, Pazar
Adalet Peygamberinin (asm) dünyayı teşrif yıldönümünü dualarla idrak ediyoruz.

KUR’AN’IN DÖRT ESASINDAN BİRİ ADALET

Rabbimizin insanlığa son elçisi olarak getirdiği Kur’an’ın dört esasından biri adalet olan Peygamberimizin (asm) mevlid-i şerifini bir kez daha idrak ederken, dualarımız zulüm, savaş ve fitnelerin sona ermesi; adalet, barış ve huzurun hâkim olması için.

ONUN (ASM) MESAJLARINA İHTİYACIMIZ VAR

İçinden geçtiğimiz zorlu ve sıkıntılı süreçte İslam dünyası ve insanlığın, maruz kaldığı zulüm, sömürü, savaş ve fitnelerden kurtulabilmesi için, Peygamberimizin (asm) getirdiği adalet, merhamet ve barış eksenli İlahî mesajlara şiddetle ihtiyacı var.

Etiketler: dua, barış, adalet, huzur
Okunma Sayısı: 2218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı