"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dumankaya ailesinin maaş talebi reddedildi

21 Ekim 2017, Cumartesi 17:29
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat firmasının eski sahibi ve ortaklarının, geçimlerini sağlayamadıkları gerekçesiyle savcılığa maaş bağlanması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca “himmet” adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde, TMSF’ye devredilmesine karar verilen Dumankaya İnşaat firması eski sahibi ve ortakları şüpheliler Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya, savcılığa maaş bağlanması talebinde bulundu. Şüpheliler, Halit Dumankaya, Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya imzasıyla sunulan dilekçeyi inceleyen savcılığın, yürütülmekte olan ceza soruşturmasıyla ilgisi bulunmaması nedeniyle söz konusu talebin reddine karar verdiği belirtildi.

AA

Etiketler: dumankaya
Okunma Sayısı: 4644
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatih

    21.10.2017 18:00:34

    Bu tam bir rezalet, Allah bunun hesabını sorsun, soracaktırda, darbe ile işi olmayan mazlumlara darbeci diyerek alın teri mallarına el koymak ve onları açlığa mahkum etmek ! bu tarz zulümleri ortaçağ hırıstiyan toplumlar yapmıştı ancak ! cahiliye dönemini yaşıyoruz resmen.

  • Cemal

    21.10.2017 17:55:23

    Vaybe 40 yıldır kazan sonra mensubu olduğun devlet gelsin ispatsız bir suçlamayla herşeyini alsın el koysun bir maaşa muhtaç etsin.Kıyameti beklemeye ne gerek zaten kopmuş bile

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı