"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünyadan itidal cağrısı

26 Kasım 2015, Perşembe
Rus uçağının türkiye tarafından düşürülmesi sonrasında uluslararası camiadan peş peşe “tansiyonu tırmandırmayın” çağrıları geldi.

NATO VE BM: Tansiyon düşürülmeli

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin isteğiyle yapılan kriz toplantısının ardından tansiyonun düşürülmesi, gerginliğin azaltılması ve diplomasiye öncelik verilmesi çağrısında bulundu. BM Genel Sekreteri de taraflara soğukkanlılığı koruma ve tansiyonu düşürmesi çağrısı yaptı.

Lavrov: Türkiye ile savaşı düşünmüyoruz

İran Cumhurbaşkanı Ruhani de tarafları soğukkanlılığa davet ederken, Başbakan Davutoğlu “Rusya dostumuz, gerginlik istemeyiz” açıklaması yaptı. Rus Dışişleri Bakanı Lavrov ise, “Türkiye ile savaşmayı düşünmeyiz. Türk halkıyla ilişkimiz değişmedi, yönetimine karşı sorularımız oluşuyor”dedi.

Almanya Dışişleri Bakanı: Barış çabaları zarar görmesin

Barış çabalarına darbe indirebilir

Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesi Avrupa ülkelerini de endişelendirdi. Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier yaptığı açıklamada, bu gelişmenin Suriye için Viyana’da yürütülen barış çabalarına darbe indirebileceği uyarısında bulundu.

Viyana görüşmeleri gerginliği azaltmıştı

Viyana’da cesaret uyandıran görüşmelerin Suriye'deki gerginliği azalttığını vurgulayan Bakan, uçağın düşürülmesinin barış çabalarına ağır bir yük getirebileceğini ve bunun olmamasını umduğunu söyledi. 8’DE

 

 

Okunma Sayısı: 1155
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı