"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dursun Çiçek: Yargıtay ''Ergenekon diye örgüt yok'' demiştir

21 Nisan 2016, Perşembe 12:43
Ergenekon Davası’ndan hapis yatan eski Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin Ergenekon Davası ile ilgili esastan ve usulden bozma kararını değerlendirdi.

Çiçek, Yargıtay’ın 'Ergenekon diye bir örgüt yoktur' dediğini ifade etti. 

Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin verdiği kararı değerlendiren Dursun Çiçek, şu açıklamada bulundu: "Çektiğimiz acıların, işkencelerin bedelini bir şartla helal ediyoruz. O şart da bu suç örgütünden milletimizin, devletimizin temizlenmesidir. Onlar hesabını vereceklerdir. Örgüt yok dedi, esastan davayı bozdu. Böyle karar yazılmaz dedi, mahkemeyi tanımadı. Usulden bir sürü gerekçe var. Tanıklar dinlenmemiş, savunma hakkına riayet edilmemiş. İşin özeti, yargılama adı altında masum insanlara işkence yapılmıştır. Mahkemenin söylediği özet budur. Bir kuzudan 3 post çıkarılmaya çalışılmıştır dedi başkan. Özeti budur. Bu tarihi bir gün. Bütün yargıçları, bütün vatandaşlarımızı hukuka, yasalara uygun olarak hareket etmeye davet ediyoruz."

Ergenekon davasında flaş gelişme!

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/ergenekon-davasinda-flas-gelisme_394299

Ergenekon kararı Perinçek'i sevindirdi

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/ergenekon-karari-perincek-i-sevindirdi_394310

 

Okunma Sayısı: 2259
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    21.4.2016 13:55:48

    Vardır!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı