"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Düşman değil, rakibiz

05 Mart 2019, Salı
Demokrat Parti Erzincan İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı İlyas Kavuş ve Demokrat Parti Erzincan İl Genel Meclis Üyesi adayı Necmettin Ünal bir açıklama yaptı.

İl Başkanı İlyas Kavuş, 31 Mart mahalli İdareler seçimlerine hazırlanıyoruz, bizimle beraber çeşitli siyasi partiler bir yarışa gireceğiz, inşallah bu yarışta biz birinci olmak istiyoruz, bunun için de Türkiye Cumhuriyeti’nin kanunlarıyla kurulmuş bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz bu siyasi partiler rakiplerimiz düşmanlarımız değil, biz diğer siyasi partilere düşman gözüyle bakmıyoruz, bu yarışta hiç kimseyi incitmek, kırmak, dökmek, istemiyoruz” dedi.

DP, Erzincan’a sayısız hizmet yaptı 

Demokrat Parti Erzincan İl Genel Meclis Üyesi adayı Necmettin Ünal ise konuşmasında, Demokrat Parti’nin 1946 yılında kurulduğunu ve Erzincan’a şeker Fabrikası, iplik Fabrikası gibi sayısız hizmetler yaptığını söyledi. 1992 depremini hatırlatan Ünal, “Demokrat Parti’nin devamı olan parti Doğru Yol Partisi Genel Başkanı merhum Süleyman Demirel başbakandı onun sayesinde Erzincan, kısa zamanda depremin yaralarını sardı” dedi. İl Genel Meclisi Üyesi olduğu takdir de, vatandaşların hizmetinde olacağını söyleyen Ünal, “Biz Erzincan’ı biliyoruz, Erzincan’ı seviyoruz, bütün köylerine ve İlçelerinde çeşitli görevlerde defaten gitmişiz, biz İlçelerimizi köylerimizi en iyi tanıyanız. Bu seçimlerden bu ekiple netice alacağımız inanıyoruz, bu seçimlerin önce ülkemize, sonra Erzincan’ımıza huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erzincan – Yeni Asya 

Etiketler: demokrat parti, seçim
Okunma Sayısı: 1769
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı