"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Duvara toslamak üzereyiz

23 Nisan 2018, Pazartesi 22:09
Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, “Siyaseti, gücü, parayı, makamı, mevkiyi kutsadık; duvara toslamak üzereyiz” diye yazdı.

Kaplan, Yeni Şafak’ta (22 Nisan 2018) yer alan yazısında şöyle dedi: “Oysa insanlığın, İslâm’ın insanın sığabildiği yeri kâinât, kâinâtın sığamayacağı kadar uçsuz bucaksız “dünya”yı da insan olarak gördüğü insan-ı kâmil modeline ekmek kadar su kadar ihtiyaç hissettiği bir zaman diliminde, bu toprakların insanının samimiyetini yitirmesi, meselesizleşmesi, mesuliyetsizleşmesi, sual sorma melekelerini yok edecek kadar çürümesi, çözülmesi, ruhsuz, duyarsız bir varlığa dönüşmesi nasıl ürpertici büyük bir trajedidir öyle, anlatamam. Biz de araçları amaç hâline getirdik; amaçlarımızı yitirdik… Siyaseti, gücü, parayı, makamı mevkiyi kutsadık… Ve samimiyetimizi kaybettik…”

 

Etiketler: yusuf kaplan
Okunma Sayısı: 6572
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdullah

    24.4.2018 14:43:17

    Günaydın...! Yine de bunları söyleyebilmek te cesaret işi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı