"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Düzce'de Adalet Yürüyüşü yapanların yanına gübre döküldü

27 Haziran 2017, Salı 22:35
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlatılan Adalet Yürüyüşü 13. gününü geride bıraktı. Düzce'nin merkezinde Kılıçdaroğlu'nun kamp kurduğu alanın hemen yanındaki yola kamyonla hayvan gübresi döküldü.

Birgün gazetesinden Uğur Şahin'in bildirdiğine göre, görgü şahitleri kamp alanının yanına dökülen gübrenin belediye tarafından döküldüğünü söyledi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN TEPKİ

Olayın ardından CHP'li vekiller basına açıklama yaparak tepkilerini dile getirdi. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 'Provoke edilmek isteniyor, boyun eğmeyeceğiz. Sabah yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu siyasi bir anlayışın göstergesidir. Küfürler edildi yürüyüşümüzde, sadece alkışladık. Provakasyonlar cevap vermeyeceğiz. Ancak bu ahlaki değildir. Bu eylem toplumu germeye yöneliktir'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, "Yürüyüşümüz kutsaldır. Adaletli bir yaşamak isteyenlerin yürüyüşüdür. Bugün bu pisliği sökenlerin de adalete ihtiyacı olacaktır. Burada kamp yapanlar kilometrelerce yol yürüdü böyle bir muameleye maruz kaldılar. Bu olay bir anlayışın göstergesidir. Kınıyoruz" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de, "Bunu yapanların pişman olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nasıl bir psikolojidir? Biz ülke olarak nasıl bu hale geldik? Anlamakta zorlanıyoruz. Hiçbir engel bizi geri döndüremeyecektir" dedi.

Okunma Sayısı: 3216
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    28.6.2017 14:46:36

    CEHALET! ISRAF. Bir kamyon hayvan gübresini israf eden cahillik acaba kendisi gibi cahil hangi bir partiye mensup bu zirdeli!

  • HÜSEYİN İLHAN

    28.6.2017 13:05:12

    AKP iktidar olalı ülkede insanları kamplaştırma,fitne-fesad ile ayrıştırma,dini ve milli değerleri aşındırma hızla gdiyor.Çocukluğumda arkadaşımla kavga ettiğimde rahmetli pederim sen yanlış yapmışsın derdi.Önce beni sıgaya çeker,işin aslı ve astarını öğrenince de kavga eden arkadaşımla barıştırırdı.Ülkenin başı ise bu yürüyüşü ve destek olanları diğer hadiselerde olduğu gibi baştan hakaretiyle,kin ve nefret sözleriyle,müsamahasız ve hukuktan nasipsizliği,adalet denen nesneden habersizliği ve islam ahlakından yoksunluğu ile hedef göstererek millet arasına nifak sokmuştur.BALIK BAŞTAN KOKAR misali baş sanan böyle yapınca kirli ayaklar tezek dökmüş yadırgayamıyorum.YAKIŞANI YAPMIŞLAR. ESERİNİZLE GURUR DUYABİLİRSİNİZ.

  • metin

    28.6.2017 11:30:19

    "gübre dökenler" seviyelerini göstermişler...

  • Fatih

    28.6.2017 07:03:39

    Birbirimize ne kadar kin ve nefret ile doluyuz, bu şekilde bir toplum nasıl ayakta kalır. Biz çoktan bölünmüşüz, gübre dökmek nedemek, hakaret küfür ile nasıl çözecegiz problemleri. Ülke zıvanadan çıkmış durumda, kendimize çeki düzen vermez isek herşey tamamen yerle bir olacak.

  • HİÇ

    28.6.2017 00:37:18

    Gübre dökenler kendine yakışanı yapmislar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı