"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DYP'li eski belediye başkanı gözyaşlarıyla defnedildi

27 Ekim 2016, Perşembe 16:15
İzmir'in Kınık ilçesinin Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen Poyracık Beldesi'nin kalp krizinden 78 yaşında vefat eden eski belediye başkanlarından Yaşar Özdoğan, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Poyracık Mahallesi'nde 1967-80 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nden (DYP) belediye başkanlığı yapan 2 çocuk babası Yaşar Özdoğan, dün kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Özdoğan'ın cenazesi bugün Poyracık Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dua edilip, helallik alınması ardından Özdoğan'ın cenazesi öğle saatlerinde Poyracık Mezarlığı'na götürüldü. Burada düzenlene cenaze törenine Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Erdoğan Özer, AKP Dikli İlçe Başkanı Zafer Afyon, Kınık Eski Belediye Başkanı Rıfat Ateş, Kınık, Bergama, Dikili ilçelerinde 1990'lı yılllarda DYP'den Belde Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı yapan siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş ve Özdoğan'ın yakınları katıldı.

Kılınan namazın ardından Özdoğan'ın cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1809
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    28.10.2016 12:02:35

    1967-1980 arası DYP değil AP olması gerekmiyormu.Daha sonra DYP den siyaset yapmış ise DYP den de siyaset yapmış denmesi daha isabetli tarif olur diye düşünüyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı