"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

E-Ticaretin öyküsü Boğaziçi Üniversitesi’nde yazılıyor!

04 Mayıs 2016, Çarşamba 15:20
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü ve Anbean Tanıtım Danışmanlık iş birliğiyle ile düzenlencek E-Ticaretin Öyküsü: Dijital Ticaret Zirvesi için geri sayım başladı.

E-Ticaretin Öyküsü: Dijital Ticaret Zirvesi 14 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

E-ticaretin dünü, bugünü ve geleceğinin kapsamlı bir şekilde inceleneceği zirvede GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, Ebebek Kurucusu ve CEO’su Halil Erdoğmuş, Buldumbuldum.com Kurucusu ve CEO’su Güçlü Gökozan, BKM Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Google Perakende Sektör Yöneticisi Seçkin Tokgöz, P&G E-Ticaret Takım Lideri Cansu Büyükışık konuşmacı olarak ağırlanacaktır. 

Geleceğin trendleri, dijitalleşme, e-ticarette start up olmak, hızlı tüketim sektöründe e-ticaret, omnichannel, ödeme sistemleri ve daha birçok konunun detaylıca konuşulacağı zirvenin detaylarını www.eticaretinoykusu.com’da bulabilirsiniz!

Okunma Sayısı: 1083
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı