"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Edebimiz izin vermez'

28 Kasım 2014, Cuma 08:53
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz, Risale-i Nur'lara devlet tekeline karşı çıkanları "çok cüzi, hastalıklı bir grup" olarak niteleyen Mehmet Fırıncı'ya cevap verdi.

Yeni Akit'e konuşan Bediüzzaman Said Nursi’nin son talebelerinden Mehmet Fırıncı, “Bir kısım kişiler ‘Devlet tekeline aldı’ diyor, Nur Talebelerinin yüzde 99,99’u bu kararı alanları alkışlıyor ve dua ediyorlar. Nur Talebeleri bunu yapanlara ‘Allah onları Muaffak etsin’ diye dua ediyor, ben de dua ediyorum. Beni gören herkes bu hususta bana memnuniyetini dile getiriyor. Bütün cemaat memnuniyetinden dolayı alkışlıyor. Risale-i Nur devleti himayesine almıştır” dedi.

Ayrıca Mehmet Fırıncı, şu sözleri de söyledi:

“Bir kısım kişiler ‘Devlet tekeline aldı’ diyor, devlet tekeline değil devleti himaye etme manasıyla manevi bir şemsiye olur inşallah. Sadece siyasi düşünen çok cüzi bir grup, hastalıklı grup karşı çıkıyor, bu konuda onlar yanlışlar.

Güleçyüz ise bu sözlere şöyle yanıt verdi:

Okunma Sayısı: 9195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Said Uysal

    30.11.2014 11:31:59

    Diyanette Risaleleri basabilir. Bunda bir anormal durum yok. Bizim itirazımız yalnız diyanet basacak olması. Diğer Risale-i Nur Basım hizmeti yapanlara mani olunmaması gerekir. Risalelere güya garip ve kimsesiz eser muamelesi yaparak Risalelerden bi haber kişilerin bile" Himaye altına alıyoruz" diyerek hafife almalarına sebep olunmakta. Risaleler korunmaya değil. Kendini korumak isteyenlerin Risalelere ihtiyacı vardır.

  • hakan kagan

    30.11.2014 00:17:46

    yeni akite konuşması isabet olmuş..

  • muslu

    29.11.2014 16:18:21

    Diyanetin bastığı İşaretle İcaz î görmemişler herhalde, insan üzülüyor acı acı tebessüm edebiliyor sadece, bu kadar değişiklik yapmaya kimin hakkı var, devletin de yok.

  • Ömer Tanman

    29.11.2014 14:17:31

    Kazım Kardeşim den Allah razı olsun .Bazı kişiler develt tekeline alınmasının ne olduğunu bilmiyorlar.Devlet tek eline alınan kitabı devlet istet basar ,ister basmaz Hiç kimse devlete niye basmıyorsun diyemez. Bastığı zaman doğru basıp basmıyacağını nasıl bileceğiz.

  • Selman

    29.11.2014 09:22:16

    Düzeltme: Mevlid 'Birinci Abi'nin değil, 'Sungur Abi'nin olacaktı. Özür..

  • Selman (2/2)

    29.11.2014 08:50:44

    ..Netice: Ehl-i dalalet ve komite bütün bunları yaptıkça, ayrıştırma gayretiyle saldırdıkça, hakikat perdesi yırtılan nurcular daha fazla davasına sahip çıkıyor. Davaya sahip çıkma ölçüsünü anlayamadıkları için de zavallılıklarını kayda aldırıyorlar, ilahi bantlarda. Davaya olan inancımız artıyor böylesi zamanlarda, devam edin siz böyle aynen devam edin, sizin gibi komiteler bunlara tevessül edip, ahlaksızcasına nurcuların arasını açmaya çalıştıkça, zahiren tefrik var gibi görünse de, batıni olarak herkes davasına daha fazla sahip çıkıyor. TEVFİK VE HİDAYET ALLAH'TAN, GALİBİYET VE MUZAFFERİYET İSE ALLAH'INDIR; Böyle biline!

  • Selman (1)

    29.11.2014 08:50:24

    Dikkatimi (sonradan) çekti: Bir gün önce Birinci Abi'nin mevlidine davet edildik. Ertesi günü ise böyle bir hadise oldu. Basiret ver Allah'ım! diye dualar ediyorum. Herkese.. Çünkü "biz" ve "onlar" olsun diye uğraşanlar var, diye anlıyorum. Muhafaza et Yâ Rabbi! Değilse Üstadın talebesinden de, Nur'dan nasibi olan hiç bir kimseden de böylesi bir niteleme beklenmez, beklenmemeli. Bu olanlar da göz ardı edilmeyecektir, unutulmayacaktır.

  • Abdülbâkî Çimiç

    29.11.2014 08:37:44

    Aziz Üstadımız "Bu âhirzaman çok çalkalanıyor; bu fitne-i âhirzaman acip şeyler doğuracağını ihsas ediyor.(Barla Lahikası)" diyor. Ne kadar haklı? "Eğer Risale-i Nur bir zehir ise, bizim bu zehirlere tonlarla, binlerce kilo ihtiyacımız vardır."(14.Şua) İşte biz böyle bir zehir ile zehirlenmişiz ve hasta olmuşuz! Yâ Rab! Risâle-i Nurları ve hizmetimizi muhafaza et! Bizleri ihlâs, sadâkat, sebat ve tesanüd imtihanında muvaffak eyle.Âmîn!

  • özdemiroğlu

    29.11.2014 07:02:42

    Fırıncı Abi hata yapmıştır.Ancak bu değerlendirmede de yine ölçülü olmak,O'nun yaptığı sabık hizmetleri için yine de akl-ı selim ile yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum. C.Allah bu fitneyi başımıza saranların maksatlarının aksiyle netice versin derim.Bu şarlatanlıklar da İnşaallah son bulacaktır.

  • Nizam Kul

    29.11.2014 05:39:25

    Peygamberimiz "Ummetim şerde,batılda ittifak etmez" manasinda hadisi var. Bu halkın ve nur talebelerinin kısmı ekserisi ve ustadımızın mutlak vekilim dediği Husnu Bayram agabey ve varislerim dedigi Abdullah Yeğin, Said Ozdemir, Ahmet Aytimur, Salih Ozcan agabeyler ve istanbulda ustadin hizmetinde bulunan Fırıncı agabey gibi zatlar bu hukumeti ve icraatini sahs-ı manevi olarak destekliyorlar. Ustadimizin ozel ders ve terbiyesinden gecen bu agabeylere muhalif olmakdan Allah'a sığınırım. Cenab-ı Hak bizleri haşirde Hafız Ali agabeyin bayraktarlıgı altında ve ustadımızın riyasetinde toplanmak naaip etsin. Haşir yolunda ve inşaallah Cennet-ül Firdevste saadet-i ebediyeye nail eylesin. Amin, amin, amin

  • Muhammed Ali Nurlan

    29.11.2014 00:35:32

    Elhamdulillah, 00.01 % olanların arasındayım .Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Çünki 99.99 % ların hesabı çetin olacak..

  • raşit yücel

    29.11.2014 00:26:23

    Bizler nurların hastasıyız,başka hastalıklar ile ilgimiz yoktur.

  • Ayhan Alşan

    29.11.2014 00:15:42

    Biz Risale-i Nurun hastasıyız. Hem de deli divanesiyiz. Değil siyasete kainatta hiçbir şeye alet edilmesine müsade etmeyiz.Hani diyanetin bastığı risaleler nerede ?Diyanetin şubelerinde en az 30 takım satışa sunuldu da biz mi duymadık!..Kainatın ve dahi küre-i arzın aklı ile oynamayın. Yoksa kainatta deli divane olacak, Küremiz kafasını bir yerlere vuracak çabuk bir kıyamet kopacak.Zübeyr abi sağ olsaydı haliniz nice olurdu.Herkesi yeniden onun hayatını okumaya davet ediyorum.Aklımızı başımıza alalım...

  • HÜSEYİN İLHAN

    28.11.2014 22:45:42

    AKP hükümet ve mensupları milletin mağduriyetini oya tahvil etmiş ve mazlumların HAK dediklerinde BEDELİ siz ÖDEMEDİNİZ,yada biz olmasak cemaatlar olmazdı diyecek kadar gaflet,dalalet ve inkardadırlar. Bu kadar günaha giren,HARAMSARAY inşa edip iktisat diyene kim inanır,ANCAK VE ANCAK SAFDERUNLAR İNANIR.

  • HÜSEYİN İLHAN

    28.11.2014 22:43:32

    Bu hükümet ve bunların idaresindeki devlet RİSALEİ NURLARA SAHİP ÇIKAMAAZ NEDENLERİ; 1-Bu siyasetçi güruhu RİYAKAR,SAHTEKAR VE YALANCIDIR, 2-Bu siyasetçi ve hükümet erkanı KUL HAKKINA GİREN,GİRENLERİ KORUYAN KANUN İHDAS EDEN HARAMİLERDİR, 3-BU HÜKÜMET VE ERKANI fitnecidir,fesatçıdır,ittihadı islamın düşmanıdır. Bu hükümet icraatlarında asla samimi olamamış ve olmalarıda mümkünatı zordur. Bunlar ELMAS GİBİ İMAN HAKİKATLARINI ANCAK VE ANCAK SİYASETLERİNE ALET EDER VE EDİYORLAR.

  • kamil dağıstanlı

    28.11.2014 21:43:19

    Ben bunların ağabeyliklerini de nur talebeliklerini de kabul etmiyorum. Mehmet Kutlular'a duydukları kin bunları yakında dinden de çıkarır. Bakın Kur'an-ı Kerim bunlar hakkında ne diyor: Onlara 'kininizle birlikte ölün de' (Al-i İmran-119)

  • ali yeşilkaya

    28.11.2014 17:51:47

    emin tunçaz kardeşim, hakaret etmeden yorumunu yeniden yaz da,yayınlanıp yayınlanmadığını gör!

  • Muharrem Ergöktaş

    28.11.2014 16:58:00

    Üstad dinin muhafazasının devlete verilmesini uygun görmezken Risale-i Nur neden verilsin? Lütfen okuyunuz (Münazarat'tan) Sual - Dine zarar olmasın, ne olursa olsun? Cevab - İslâmiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez. Gündüz gibidir; göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan, yalnız kendine gece yapar. Hem de, mağlûp biçare bir reise yahut müdahin memurlara veyahut mantıksız bir kısım zabitlere itimat edilirse ve dinin himayesi onlara bırakılırsa mı daha iyidir; yoksa efkâr-ı âmme-i milletin arkasındaki hissiyat-ı İslâmiyenin mâdeni olan, herkesin kalbindeki şefkat-i imâniye olan envâr-ı İlâhînin lemeâtının içtimalarından ve hamiyet-i İslâmiyenin şerârât-ı neyyirânesinin imtizacından hasıl olan amûd-u nuranînin ve o seyf-i elmasın hamiyetine bırakılırsa mı daha iyidir, siz muhakeme ediniz. Mektupların başında Aziz, Sıddık, Sebatkar kardeşlerim deniyor. Meslek meşreb satır arasındadır, okumasını bilene. Mesele iktidarın kimde olduğu değil, sizin risaleye muhatap oluş tarzınızdır.

  • M.Emin Tunçaz

    28.11.2014 16:57:57

    Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir. Diyorsunuz, işinize gelen yorumları yayımlayıp, gelmeyenleri yayımlamıyorsunuz. Yazık ediyorsunuz..! İ

  • ali yeşilkaya

    28.11.2014 16:43:44

    fırıncı abi ve diğer abilerimiz bizim gözümüzde üstadın bize emanetidir.mesele ne olursa olsun onları tahkir etmeden davamıza sahip çıkmaksa üstada karşı edebimizin gereğidir. hizmete dair hatalarını söyler,bildiğimiz hakikatleri savunmaya devam ederiz. kazım abi onlarla polemiğe girmeyerek doğru olanı yapmış. ayrıca bu meselede polemiklerle hatalarının üzerini örtme gayretleri var.biz hadiseyle ilgilenelim.haklı olduğumuz davada 'abi düşmanlığı' vs. bahanelerle konunun esasının atlanmasına ne müsaade edelim,ne de yol açalım.

  • İsmail Köseoğlu

    28.11.2014 16:37:26

    Kazım bey sizi üslubunuzdan dolayı tebrik ediyorum

  • kazım karan

    28.11.2014 16:04:07

    Editörün Notu: Eleştiriye açığız, küfür/hakaret/tehdit/tahrik unsuru içermeyen eleştirel yorumları onaylıyoruz. Hakaret içerikli yorum gönderdiğiniz için yorumunuzu onaylamıyoruz.

  • Derkan BERK

    28.11.2014 14:12:24

    Benim anlamakta zorluk çektiğim şey; bu "abiler" komitesi 12 Eylül darbesinde 1983 cunta anayasasına "evet" dediler,, sonra pişman olup cemaatten özür dilediler,, ama Yeni Asya yı böldüler 3 er 4 er... Özal 'ı ve Mesut Yılmaz 'ı var güçleriyle desteklediler umduklarını bulamayıp pişman oldular,, şimdi de milli görüş kalıntısı bir gömlek değiştiren destekçiliğine soyundular ve bundan da pişman oldukları güne kadar Allah C.C bizlere ömür verdiğinde,, bizler kendilerine şunu sormak hakkına sahip olmayacak mıyız? " Arkadaş sizin hatalarınız bize zarar veriyor ve ne zaman siyasetten ve bölmekten vaz geçeceksiniz?" diye... Mehmet Kutlular karşıtlığı yapacağız diye var güçleri ile hakaret eden bir güruha ne abiler denir ne de kardeş... Kimse kusuruma bakmasın yani...

  • MuhammedSaid

    28.11.2014 14:09:28

    Fırıncı ağabey 40 bin adet hastalar risalesi göndersin hastalıklı gruba malum biz basamıyoruzda

  • Alaeddin Temur

    28.11.2014 14:09:04

    O "hastalıklı gruptan "ağzındaki baklayı çıkar"acak çok kişi bulunur!

  • Garip

    28.11.2014 13:46:08

    Zaten cevap vermeye değmez Kazım Bey.Biliyoruz ki bir takım Hubbu Cah meftunu bazı k,şiler bu muhterem ağabeyleri yanıltıyorlar.bunu da bu ağabeylerin yaş durumundan yaralanarak yapıyorlar.Yine biliyoruz ki Başbakanlık danışmanlığı payesine sığınan ve bu makımı ve payeyi muhafaza etmek adına bu ağabeyleri yanıltmaya devam etmekteler fakat bu durumu Cenab- ı Allah'a havale ederek biz işimize bakalım

  • deren dermiş

    28.11.2014 13:41:05

    galiba ihtiyacımız olan bu İKİNCİ DÜSTURUNUZ Bu hizmet-i Kur’âniyede bulunan kardeşlerinizi tenkit etmemek ve onların üstünde faziletfuruşluk nev’inden gıpta damarını tahrik etmemektir. Çünkü nasıl insanın bir eli diğer eline rekabet etmez, bir gözü bir gözünü tenkit etmez, dili kulağına itiraz etmez, kalb ruhun ayıbını görmez. Belki birbirinin noksanını ikmal eder, kusurunu örter, ihtiyacına yardım eder, vazifesine muavenet eder. Yoksa o vücud-u insanın hayatı söner, ruhu kaçar, cismi de dağılır.

  • Hamza Tenvir

    28.11.2014 13:37:44

    Hürriyet Ağca kardeşim. Anladığım kadarıyla çok dikkatsiz bir yapınız var. Yasanın metnini ve kararnamenin metnini dikkatli okursanız niyet ortada duruyor. Duyumlarla, üstadın talebeleri abilerin beyanlarına göre düşünmeyin, tahkik ehli olun. Risalelerin basımını görünüşte ne için engellediler, sa(h)deleştirmeyi engelleme maksadıyla. Kararnamede açıkça sadeleştirmeye izin veriyor, "işlenebilir" diyor, bir eseri işlemek demek o eseri istediğin kılığa sokabilirsin demektir. Şimdi Türkiye'de sahnede görünenlerin hepsi figüran. 80 yıldır engelleyemedikleri Risale-i Nur neşrini dindar görünümlü bir iktidar eliyle engelliyorlar.

  • MuhammedSaid

    28.11.2014 13:33:45

    Kocatepede ki kalabalığı bütün dünya gördü. Bu kalabalık nur talebelerinin yüzde 0,01'i ise 40bin*bin=400 milyon nur talebesi var. Maşallah en son yüzde birdik şimdi onbinde bir olmuşuz. Kardeşim bu hep böyledir cemadat fazla nebatat az, nebatat fazla hayvanat az, hayvanlar fazla insanlar az, insanlar fazla mü'minler az, mü'minler fazla nurcular az, nurcular fazla yeniasyacılar az. Bu vazifenin istinad ettiği kuvvet ve manevi ordusu, yalnız ihlas ve sadakat ve tesanüd sıfatlarına tam sahip olan bir kısım şakirtlerdir. Ne kadar da az da olsalar, manen bir ordu kadar kuvvetli ve kıymetli sayılırlar. RNK

  • muhsin açıktepe

    28.11.2014 13:27:46

    SAKINNIN LÜTFEN TEFRİKAYA DÜŞMEYELİM HİKMETİNİ ANLIYALIM...

  • İbraim Ersoylu

    28.11.2014 13:27:10

    Ebu Musa El-Eş'arî (ra) iyi bir sahabi, iyi bir komutan olduğu yönünde hiç bir sünnî Müslümanın tereddüdü yoktur. Ancak siyaseti ve siyasetçilerin hile ve tuzaklarını bilmediği kesindi. Hz. Ali(ra) Efendimizi hakem olayında çok sıkıntıya sokmuştu. Üstadın yaşayan hizmetkârların salahatı hususunda Nur Talebelerin şüphesi yoktur. Ancak onların siyaseti ve siyasetçilerin hilelerini bilmedikleri kesindir. Geçmişte çoğu 12 Eylül darbecilerine hararetli destek vermişlerdi. Siyasal İslam ikitidarına hararetli destek veren Nur Talebelerinin arkasına bakıldığı zaman, ondan maddî menfaat temin ettikleri görülür. Bu hakareti yapan ağabeyimiz iktidardan külliye aldığını biliyoruz. Prof olan kişi de, üniversitesine onların yardımıyla maddî destek aldığı bilinmektedir .İktidar bunları ne yazık ki madde ile avlamıştır. Çok yazık..

  • Recep Günay..

    28.11.2014 13:20:28

    Cok cüzi hastalıklı bir gurup olarak lanse etmiş. Evet hastalıklıyız.. Hastalığımız risale-i nuru korumak Evet haslıklıyız. Hastalığımız risale-i nuru neşretmek Evet Hastalıklıyız, Devlet tekeline karşı çıkıyoruz. Devletin tek eli varsa bizimde iki elimiz var gerekirse Yazıcıdan çıkartır yine neşrederiz. Evet Hastalıklıyız Risaleleri isteyen cemaat bassın yaysın diyerek, hürriyet ve risale-i nur hastalığı var Aman tek adam hastalığına yakalanmayalım Aman yasakçı zihniyet hastalığına yakalanmayalım, Yaşasın risale-i nur, Yaşasın hürriyet Yaşasın demokrasi.. Kahrolsun istibdat.. R;G

  • Selman

    28.11.2014 12:57:25

    Sırr-ı imtihan Üstad için bitmemişti ki, fırıncı abi için bitsin. Herkes kıymetince ve nasibince taraftar olur. Kim olursa olsun, değişmez. Herkes kendi yoluna gider, netice Allah'a aittir. kimseyi kötülemek adına veya hakir görmek adına yapmadığımız eleştirileri, hor ve hakir görülmek üzere işitmek üzüyor. Yoksa hiç önemli değil. Selametle abiler..

  • Hürriyet Ağca

    28.11.2014 12:54:06

    Sevgili Güleçyüz ağbeyimiz ; Devlet risale-i nurlara sahip çıktı ne güzel, Neden bu kadar tepkilisiniz, zaten yıllardır istenen bu değilmiydi , Üstadımızın vasiyeti yerine geldi ,Allah razı olsun diyeceğinize devletle tefrikaya girmeyin inşallah.Allah dinini elbette tamamlayacaktır.Bunu ayeti kerimesinde açıkça ifade etmiştir. Mühim olan müslümanlar arasındaki kardeşliktir ve ittihad-ı islamı sağlayabilmektir.

  • yusuf okcu

    28.11.2014 11:55:42

    muhterem fırıncı abi üstadımızın sağlığında hizmetlerinde bulunan bir agabeyimizdir; Sizler hayatta yok iken muterem abiyimiz,risale-i nur hizmetlerinde bulunmuştur.Üstadımızı en iyi tanıyan kişidir.Külliyattan sağladığınız rant elden gidecek diye haddiniz yoktur fırıncı abiye laf sölemeye....

  • Bahtiyar ISPARTALI

    28.11.2014 10:51:32

    Müşfik ve mütebessim Fırıncı ağabeyin açıklamalarını üzüntüyle okudum. Bir kısım elmas ruhlu ağabeylerimizin bu ve buna benzer tevziratlarını yakın zamanda çok gördük. Siyasi tarfgirlik malesef insanların basıretini köreltiyor. Allah ıslah etsin diyorum.

  • Ali Kandil

    28.11.2014 10:10:37

    Rabbimiz istemedikçe biz bunların kalplerini doğruluğa döndürmeye muktedir değiliz...Bunları Rabbimize havale ediyoruz...Rabbim bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın(ister biran önce alsın, isterse süründürsün)...Bize düşen sebeplere müracaat ederek ve bol okuyarak Risalei Nurun hakkını hukukunu aramaya devam etmek...

  • Orhan Sünbül

    28.11.2014 10:04:01

    Mehmet Fırıncı abinin bu açıklamalarını hayret ve üzüntüyle okudum. Çok talihsiz açıklamalar. Risale-i Nur talebesinin bu tür hakarete varan ifadelerden şiddetle kaçınması gerekir. Kazım Güleçyüz'ün açıklamasının çok doğru ve seviyeli olduğunu görüyorum. Risale-i Nur hiçkimsenin, hiçbir kurumun tekelinde olamaz.

  • H.Hakan Keküllüoğlu

    28.11.2014 09:38:49

    Alllahım hepimizi istikamette tut,basiret ver...

  • Garib Doğu

    28.11.2014 09:17:13

    Fırıncı, bu cüz-i ve hastalıklı grubu açıklasın.İsim ve rakam versin.Bu hastalığın nasıl bir hastalık olduğunu izah etsin.Fırıncının yaptığı,karalama ve hakarettir.Buna vicdanı ve insafı nasıl müsaade ediyor anlamak mümkün değil.Buna nasıl cürret ve cesaret ediyor ?Hangi güce dayanar bunu söylüyor.İçinde bulunduğu haleti ruhiyeyi anlatmaya edebimiz müsaade etmiyor.Ama verdiği hüküm kesinlikle doğru değil.Fırıncı bu haliyle Allahın huzuruna çıkmasın...Şu anda zihinlerde çok kötü bir imaj bırakıyor...

  • YAHYA YILDIZ

    28.11.2014 09:13:28

    MUHTEREM KAZIM BEY, ZATINIZA YAKISAN VE SAHSI MANEVININ KEMALATINI VE KUDSIYETINI MUHAFAZA NAMINA OLMASI GEREKEN EN OLGUN VE SEVIYELI BIR CEVAP VERDIGINIZ ICIN SIZI CANI GONULDEN TEBRIK EDIYOR, BASARILARINIZIN DEVAMINI YUCE RABBIMIZDEN DILIYORUM. Yahya YILDIZ-ADANA

  • HÜSEYİN İLHAN

    28.11.2014 09:08:57

    Ağabeyimiz acaba üstadımızın bu tarz ifadelerine hiç şahit oldumu yani böyle sözler sarfederek ihvanlar değil tüm İSLAM ALEMİ arasında butarz ifadeleri oldumu.ÜSTADIMIZIN ŞİA ve diğer mensuplarla dahi böyle tahkir edici ifadesi olmamıştır.BEN ONUN KÜÇÜK DEDİĞİ KARDEŞLERİNDENİM. VE YENİ ASYA İLE ONLARIN SAYESİNDE SİZLERİDE SEVDİĞİMİ İFADE ETMELİYİM.

  • şahin tokmak

    28.11.2014 09:05:47

    Allah daha fazla yanlış yapmadan huzuruna alır inşallah. Bu adam hastalıklı grup dediği cemaatin servetinin üzerinde oturmakta 1989 aralığı 1990 ocağı unutmak mümkün değil. Fırıncı ahirette üstada ne diyece. birde bugün adeta satılan nur risalelerinin kaça satıldığı sorulmayacak mı sanıyorsun. Kazım güleçyüz edebi müsaade etmez ama, ben hakkın hatırının hiç bir şeye değişilemeyeceği gerçeği ile. size avanelerinize hatırlatırım. kaça satıldınız. yada sattınız. Üstad kendisinden bile hesap sorulmasını istiyor mihenge vurun diyor. altın çıkarsa alın bakır çıkarsa iade edin diyor. bunlar bakırada kurban olsun çamur çıktılar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı