"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eflani’de Mevlid heyecanı

08 Ağustos 2017, Salı
Üstad Bediüzzaman Hazretleri ve ona hizmet etmiş talebelerinden Mustafa Sungur Ağabey ve Annesi için Karabük’ün Eflani ilçesinde 6 Ağustos’ta mevlit okutuldu.

1995 yılından beri geleneksel olarak yapılan Eflani Mevlidi’ni Merhum Mustafa Sungur başlatmıştı. O tarihten bu yana her yıl yapılan mevlid programına yurtdışından ve ülke genelinden çok sayıda Nur talebesi katılıyor. 

Nur Talebelerinin kaynaşmasına vesile oldu 

Mevlid-i şerif ve  Kur’ân’dan aşirler ile devam eden programda daha sonra Risale-i Nurdan bölümler okundu ve dualar edildi. Programın devamında İslam  alemi ve insanlık için hayır  temennilerinde bulunuldu. Mevlide katılanlara yemek  ikramıda  yapıldı. Program Nur Talebelerinin kaynaşmasına vesile oldu. Üstad Bediüzzaman Hazretlerinin Kastamonu’da kaldığı sekiz sene zarfında Eflani ve çevresinden çok sayıda Nur Talebesi hizmete dahil olmuştu.

İstanbul – Yeni Asya 

Etiketler: eflani, mevlid
Okunma Sayısı: 1726
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı