"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ege'de göçmen faciası: 14 kişi öldü

17 Mart 2018, Cumartesi 15:11
Yunanistan polisi Ege Denizi'nde göçmenleri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 4'ü çocuk 14 kişinin öldüğünü açıkladı.

Türkiye'den yola çıkan yaklaşık 20 göçmeni taşıyan geminin Yunanistan açıklarında battığı açıklandı.

Hürriyet'ten Yorgo Kirbaki'nin aktardığına göre, batan teknede bulunan 3 göçmen Eşek adası (Agathonisi) sahiline çıktıktan sonra durumu Yunan makamlarına bildirdi.

Yunan Sahil Güvenlik teknelerinin yanısıra, 1 savaş gemisi, 1 askeri helikopter ve Frontex gücüne bağlı bir bot bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Önce 1'i kadın, 1'i erkek, 4'ü de çocuk 6 kişinin cesetleri denizden toplatıldı. Öğle saatlerine doğru ise denizde 8 ceset daha bulundu.

Ölü sayının artmasından endişe ediliyor.

Okunma Sayısı: 2033
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı