"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ege Üniversitesi'nde yine balonlar patlatıldı

06 Mart 2015, Cuma 16:19
Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi önünde dün olduğu gibi bugün de balon asan ve etkinlik düzenlemek isteyen öğrencilere müdahale edildi, balonlar patlatılarak kaldırıldı.

Edebiyat Fakültesi önünde toplanan bir grup kız öğrenci, kadın cinayetlerini protesto etmek istedi. EÜ Senatosu kararını hatırlatan polis ve özel güvenlik birimleri, kampüste basın açıklaması ve etkinlik düzenlemenin bir süreliğine yasaklandığını tekrar belirtti. Öğrenciler, ağaçlara balon ve afiş asarak halay çekerek, voleybol oynamaya devam etti. Grubun ısrarcı olması üzerine polisle birlikte fakülte önüne gelen özel güvenlik ekipleri süsleme, afiş ve balonları patlatarak kaldırdı. Polisin dağılmasını istediği grupla bir süre sözlü tartışma yaşandı.

Etiketler: ege üniversitesi
Okunma Sayısı: 1151
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı