"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Egemen Bağış'a 'Bakara-makara' sorusu soruldu

16 Mayıs 2016, Pazartesi 15:43
Egemen Bağış, “Bakara – makara” kaydıyla ilgili Ahsen TV muhabirinin sorusunu cevapladı. Bağış, yaptığı açıklamada ses kaydının montaj olduğunu savundu.

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Eski Devlet Bakanı Egemen Bağış “Bakara – makara” kaydı ile ilgili yaptığı açıklamada ses kaydının montaj olduğunu, bunun TÜBİTAK tarafından yapılan testlerle de onaylandığını savundu.

Hafız Bahattin Gürbüzler’in cenaze törenine katılan Egemen Bağış, yaptığı sokak röportajlarıyla bilinen Ahsen TV’nin sorularını cevapladı.

“Bakara mevzusu var. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz” sorusuna Bağış şöyle cevap verdi:

“Bunun defalarca bir düzmece montaj olduğu belgelendi. Bize iftira atanlar önce kendi günahları ile ilgili tövbe etsinler. Biz kendi tövbemizi tövbe etmemiz gereken makamlara yaparız. Günahsız olduğumuzu iddia etmiyoruz. Günahlarımız vardır. Onlarla ilgili tövbeyi de ancak Allah’a yaparız. Biz inancımızı kimseye sorgulatmayız.”

17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası sızdırılan, AB eski Bakanı Egemen Bağış ile Hürriyet eski Ankara temsilcisi Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydında, Bağış’ın Kur’an’ın “Bakara Suresi ile alay edip “Bu Bakara iyi makara” dediği iddia edilmişti.

Etiketler: egemen bağış
Okunma Sayısı: 3766
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    16.5.2016 16:24:41

    Madem ki montajdı, o lafı söylediğin kişi niçin çıkıp da herkesten özür diledi? Hadi o özür diledi, belki Allah affeder; sen niye özür dilemiyorsun da, "montaj" diyorsun hâlâ? Affa müstehak olmamak için mi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı