"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eksi 7’nci katta 7 saat

08 Kasım 2017, Çarşamba
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç 253 gündür Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz Kurumu’nda tutuklu.

Geçtiğimiz hafta 2 Kasım Perşembe günü 3. Duruşması yapılan Nur için 8 aydır tutuklu olduğu halde, yine delillerin toplanamaması sebebiyle tutukluluğunun devamı şeklinde bir karar verildi. Eşi ve ailesiyle dün duruşmadan sonra ilk kez görüşen Nur,  sabretmeye ve duâ etmeye devam ettiğini söyledi. 

Nur’un eşi Recep Kılınç ise görüşten sonra duygularını şöyle ifade etti; “Eşimin tutukluluğunda 252. gün anne baba ve ben kapalı görüş gerçekleştirdik. Gayet iyi ve sağlıklı halimize şükrediyoruz. Ancak 2 Kasım da yapılan 3. duruşmamızın ardından eşimin nasıl olduğunu çok merak ediyordum. Çünkü duruşma biter bitmez ellerine kelepçe taktılar ve bizde salondan çıkmak zorunda kaldık. Bakırköy cezaevine acaba ne zaman götürmüşlerdir diye düşünüyordum. Duruşma saat 10:30 civarı bitmişti, bugün kendisinden öğrendim ki  eşimi  eksi 7. katta soğukta 7 saat kadar bekletip saat 17:30-18:00 gibi ceza evine götürmüşler. Allah her şeyi görüyor ve biliyor bu sebeple içimiz rahat Allah’a havale ediyoruz, bize haksızlık yapanlar düşünsün. Bu zorlu imtihanımız da, sabredip duâ etmeye devam ediyoruz. Bu süreçte sonuna kadar eşimin arkasında ve yanında olacağım inşaallah. Elbet bir gün eşim o ceza evinden çıkacak ve kendisini cezaevi kapısında bekliyor olacağım. Bize duâ eden herkese çok teşekkür ediyorum.”

Her şeye rağmen sağlam durmaya devam edeceğim

Recep Kılınç Nur’un şunları söylediğini aktardı; “Âyetü’l-Kübra’da ki hakikatler sırrınca Allah’a sığınıyorum. Duruşmadan sonra cezaevine gelince hemen abdest alıp duâ ettim ve Yûsuf Sûresi’ni ezberlemeye başladım. Eşimin her hafta getirdiği kitaplar hariç kütüphanede bulunan kitaplardan 90 kitaptan oluşan bir liste hazırladım, kitap okumaya devam ediyorum. Her şeye rağmen sağlam durmaya devam edeceğim.”

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 8024
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Muhacir

    9.11.2017 07:30:10

    Kitabımız Kur'an-da zulme uğruyan kadın ve çocuklardan bahs eder. Dünya hayatına karşı ebedi cennet vardır önlerinde. Zalimleri cehennem bekliyor. Zalimler için yaşasın Cehennem..

  • HÜSEYİN İLHAN

    8.11.2017 06:59:22

    NUR kardeşimizin tutuklanmadan önce bir ropörtajı yayınlanmış idi.Hatırladığım kadarıyla ropörtajında AKP kurucusu olan bir bayan (akademisyen)partinin gittikçe milletten uzaklaştığını,icraatlarıyla 28 ŞUBAT'tan daha fazla zulüme başvurduğunu açıklayan bir haber idi.Bu haber NUR kardeşimizin milleti aydınlatmak adına objektif basın mensubu düsturuyla bir haberiydi. NUR'dan YARASALAR KORKAR,YARASALAR KUDUZ MİKROBU TAŞIR,BULAŞICI VE TEHLİKELİDİRLER. Cenab-ı Hak CC.insanları bu kuduz mahluklardan korusuun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı