"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

El konulan dershane ücretsiz eğitim merkezi oldu

18 Kasım 2016, Cuma 10:20
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gülen hareketine yönelik soruşturma kapsamında el konularak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen dershane, ücretsiz eğitim merkezine dönüştürüldü.

Güney Mahallesi'nde bulunan 3 katlı dershane binası, Gülen hareketine yönelik soruşturma kapsamında el konulduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi. Bina, öğrenciler için ücretsiz eğitim merkezine dönüştürüldü. Halk Eğitim Müdürlüğü'nce görevlendirilen öğretmenlerce merkezde üniversiteye hazırlanan öğrencilere ders veriliyor.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdülkerim Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ile birlikte merkezi ziyaret ederek öğrencilerle görüştü. 

Öğrencilerin taleplerini de dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkerim Yavuz, "Bir tesisi daha Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Malumunuz bu bina geçtiğimiz yıl FEM dershanesi olarak faaliyet gösteriyordu. Fiziki olarak çok iyi bir bina, zaten dershane olarak yapıldığı için bu işe çok uygun bir durumda. Burada öğrencilerimizi hiçbir ücret almadan en iyi şekilde sınavlara hazırlanmalarını sağlıyoruz" dedi.

310 lise mezunu öğrencinin sınava hazırlandığı merkezin, yıl boyunca ücretsiz hizmet vereceği kaydedildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2089
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı