"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'El Muhaberat' ismini kullanıp Suriyelileri dolandıran 3 Suriyeli yakalandı

02 Eylül 2015, Çarşamba 14:00
Gaziantep'te kendilerini Suriye istihbaratı El Muhaberat elemanı olarak tanıtıp kelepçe, silah ve el telsizi göstererek dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Kent merkezinde Suriye uyrukluları hedef alan ve kendilerini bu ülkenin istihbarat servisi olan El Muhaberat'tan olarak tanıtan 3 şüphelinin, Suriye uyruklu 19 kişiyi dolandırdıkları iddia edildi. Dolandırıldıklarını iddia eden Suriyeliler'in ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheli 3 kişiyi takibe alarak Kavaklık Parkı’nda yakaladı. 20 bin Türk lirasını bulan cep telefonu dolandırıcılığın yanı sıra; kadınların altınlarını da aldıkları ileri sürelen şüpheliler Hüseyin S., Cevdet S. ve Resul Ş. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

DHA

Okunma Sayısı: 2029
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı