"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elazığlı işçilerin açlık grevi 16. güne girdi

23 Mayıs 2015, Cumartesi 18:16
Elazığ’da Eyüpbağları Sulama Birliği işçileri tarafından, 5 yıldır maaş alamadıkları ve Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğünde işbaşı yaptırılmadıkları gerekçesiyle ikinci defa başlatılan açlık grevi 16. gününde devam ediyor.

İşçiler sorunları çözülene kadar açlık grevine devam edeceklerini belirttiler.

2009 yılında feshedilen Eyüpbağları ve Kovancılar Sulama Birliği işçileri tarafından başlatılan açlık grevi 16. gününde devam ediyor. Sulama Birliği işçileri adına açıklama yapan Süleyman Tanış, ”16 gün içerisinde bizleri sayın valimiz ziyaret etti ve bizler hakkında çalışma başlattığının bilgisini verdi. Kendisine arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Biz beklerdik ki sayın belediye başkanımız, AK Parti il başkanımız ve milletvekillerimizin buraya gelmesini çok isterdik. Ne yazık ki bu saate kadar gelmediler. Ama bilsinler ki bizler buradayız. Biz burada kanuni olan hakkımızı alana kadar kalkmaya niyetimiz yok.” açıklamalarında bulundu.

Sulama birliği işçileri tarafından geçtiğimiz ay başlatılan ilk grev AKP Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban’ın sorunlarının kısa sürede çözüleceği sözü üzerine greve son verilmiş ancak sorun çözülmeyince geçtiğimiz günlerde ikinci defa açlık grevi başlatıldı.

Okunma Sayısı: 1284
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı