"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin"

17 Temmuz 2018, Salı 16:05
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 ODTÜ'lünün tutuklanmasına gerekçe gösterilen 'Tayyipler Alemi' karikatürünü Twitter hesabından paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmedildiği karikatüre, "Eleştiriye ve mizaha tahammül edeceksin, etmelisin! Hapse atarak eleştirinin ve mizahın önüne geçemezsin" notunu düştü.

ODTÜ mezuniyet töreninde açılan pankart nedeniyle 'cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmış, bu kapsamda 4 kişi tutuklanmıştı.

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, öğrencilerin tutuklanmalarına tepki göstermişti ve "ODTÜ'de öğrenci olmak başlı başına ayrıcalıktır. Taşıdıkları pankartların hiçbirisinde şiddet ya da hakaret yoktur. ODTÜ'lü zekası vardır. Onun farkına varmak için de zeki olmak gerekir. Sen zeki değilsen, anlamıyorsan ben ne diyeyim sana" ifadelerini kullanmıştı.

 

Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı