"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emine Erdoğan Belçika'da lüks dükkanı kapattırdı

06 Ekim 2015, Salı 19:29
Belçika gazetesi LaCapitale, Emine Erdoğan'ın Belçika'da lüks bir dükkanı kapattırdığını yazdı. Erdoğan'ın kapattırdığı mağazanın en ucuz ürününün ise 650 euro olduğu bildirildi.

Gazetenin haberine göre bir dizi ziyaretlerde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Louise Caddesi üzerindeki mağazaları gezdi. Burada alışveriş yapan Erdoğan lüks bir mağazaya girdiğinde mağazaya başka kimse alınmadı.

Bir Belçikalı da bu anları cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medya adresinden paylaştı. Mağazaya girmek isteyen ancak alınmayan Belçikalılar ise duruma tepki gösterdi.

Bir Belçikalı da bu anları cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medya adresinden paylaştı. 6 makam aracı ile Brüksel trafiğini kapatan Emine Erdoğan'a büyük tepki veren Brüksel halkı "Madonna mı gelmiş?" diye sordu.

İLGİNÇ AYRINTI

Ayrıca 'Emine Erdoğan'ın, Belçika'da kapattırdığı lüks dükkanın en ucuz ürünü 650 euro' olduğunu iddia etti.

Okunma Sayısı: 3702
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • SULEYMAN GÜNEY

    7.10.2015 10:50:43

    kına gönderelimmi

  • M Numan

    7.10.2015 07:57:33

    hüseyin kardeş, biz siyasetçiden peygamber veya sahabe olmasına beklemiyoruz %51 bizlere dost olsa kafi. Hayır ve şer %sine bakıyoruz. ". Eğer bir adamın iyilikleri fenalıklarına kemmiyeten veya keyfiyeten ziyade gelse, o adam muhabbete ve hürmete müstehaktır. Belki kıymetdar bir tek hasene ile, çok seyyiatına nazar-ı afv ile bakmak lâzımdır. Halbuki insan, fıtratındaki zulüm damarıyla, şeytanın telkiniyle, bir zâtın yüz hasenatını bir tek seyyie yüzünden unutur, mü'min kardeşine adavet eder, günahlara girer. Nasıl bir sinek kanadı göz üstüne bırakılsa; bir dağı setreder, göstermez. Öyle de insan garaz damarıyla, sinek kanadı kadar bir seyyie ile dağ gibi hasenatı örter, unutur; mü'min kardeşine adavet eder, insanların hayat-ı içtimaiyesinde bir fesad âleti olur. Lem'alar ( 88 ) "

  • M Numan

    7.10.2015 07:51:16

    evet, başında öyle yazıyor beycan kardeş. Lakin bu tip haberlere hemen zıplayan paralel oluyor genelde. bu başlığı nete yazın cumhuriyet, odatv, aktifhaber gibi yerler geliyor. 2'si paralel, 1'isi ise solcu. parelel ise artık sol'a yanaştı malum. haberlerinde bir fark kalmadı "iltihak etti"

  • Lut Kapısı

    7.10.2015 04:38:51

    Först Leydi icin AB'yi kapatsalar n'olcek? AB hava sahasinda o esnada ucaklarin ucuyor olmasi büyük bir saygisizlik degil mi? Asil bu tartisilmali. Türkiye ABye NOTA vermeli bu sebeple. Magazaya 11/9 benzeri bir ucak saldirisi da olabilirdi yani. Patriotlar konuslandirilmamissa bu da bir kiriz nedeni? Bakin AB böyle kusurlar bir daha tekerrür etmesin, yoksa yaptirimlarimizdan korkun. Örnegin 2 milyon mülteci daha gönderebiliriz.

  • Hüseyin İLHAN

    6.10.2015 23:00:41

    Bu habere dahi gerek yok ki.Bizim kral ve şurekası itiraf etmedilermi:Ne istedilerse verdik,ANKARA yı parsel parsel sattı,hala hırsıza,yolsuza,haksızlık yapana destek olana YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH Ayrıca PK için 290 opersyon talebinden 8 ne lutfeden ve bunu itiraf eden.EĞİTİMİ DARMADAĞIN EDEN,ÜLKEYİ MİRASYEDİ GİBİ SATIP-SOYUP-YAĞMALAYANA HALAMI. Ama normaldir.Aziz üstada put yerine POT kırdırmayı sindiren hazım arızalılarına PESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  • beycan

    6.10.2015 20:01:11

    Belçika gazetesi diyor haberin başında. he paralel menşeli bu kadar saf da olunmaz ki arkadaş.

  • M Numan

    6.10.2015 19:56:08

    eminim paralele menşeli bir haberdir. kapısına adam koymuş. başlık kapattırmış olmuş. iktidara muhalefet sebebi ile önünüze gelen yerden iktibas yapmayın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı