"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emniyet'e saldıran 2 kadın öldürüldü

03 Mart 2016, Perşembe 12:31
Bayrampaşa Çevik Kuvvet Merkezi'ne bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda emniyet güçlerinden ölen ya da yaralanan olmadığı, saldırıyı gerçekleştiren kadınlardan birinin yaralı olduğu öğrenildi, 2 kadın bir binada sıkıştırıldı. Düzenlenen operasyon sona erdi: Saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın öldürüldü.

İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldırı düzenlendi. Binanın önüne saat 10 sularında gelen 2 kadın, nizamiyeye önce el bombaları attı ardından uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Kurşun geçirmez camlar ve güçlendirilmiş kapı sayesinde saldırı hedefine ulaşmazken, çıkan çatışmada kadınlardan biri yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçmasına rağmen, yerdeki kan izlerini fark eden polis saldırıyı gerçekleştirenlerin sığındığı apartmanı buldu.

Bölgeye özel harekat timleri sevk edildi, bu esnada çevre apartmanlarda yaşayanlar tek tek evlerinden tahliye edildi. Polis sokak giriş ve çıkışlarını tuttu. Saldırganları yakalayabilmek için polis operasyon düzenliyor.

Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek veriyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin de saldırıya uğrayan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne geldi.

Okunma Sayısı: 1242
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı