"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emniyet'te 144 şube müdürüne tayin

07 Kasım 2014, Cuma 07:52
İçişleri Bakanlığı’nda 17 Aralık soruşturması sonrası başlatılan tasfiye dalgası sürüyor. Yolsuzluk ve rüşvet soruşturma sonrasında Polis Meslek Yüksek Okulları’na (PMYO) ve Polis Akademisi'ne gönderilen Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube ekipleri kış ortasında yeni bir tayine tabii tutuldu. 70’i PMYO ve 74’ü de polis akademisinde görev yapan uzman emniyetçiler, Türkiye genelindeki PMYO’larına gönderildi.

Emniyette tayin ve terfiler genellikle haziran ayında yapılıyor. Ataması yapılan polisler ise en geç temmuz ortasına kadar yeni görev yerinde iş başı yapıyor.

AİLELER DE MAĞDUR 

Emniyet mensupları ise kasım ayında yapılan tayinlerin tamamen art niyet taşıdığını belirterek, İçişleri Bakanlığı’nın aldığı bu kararın aileleri de mağdur ettiğini söyledi. Haziran ayında tayin kararları çıkmadıkları için çocuklarının okulları başta olmak üzere bazı planlamalar yaptıklarını aktaran emniyet mensupları, “Kış ortasında nereye gideceğiz? Şayet tayinimiz çıkarılacaksa neden yaz döneminde uygulanmaya konmadı? Burada tamamen art bir niyet var. Bir dönem terörle ve yolsuzlukla mücadele eden ekipler cezalandırılmak isteniyor. Bunun başka bir amacı yok.” değerlendirmesinde bulundu.

‘’POLİSLER DE AÇIKÇA HEDEF HALİNE GETİRİLECEK’’ 

Öte yandan Türkiye’nin farklı noktalarına gönderilen emniyet mensuplarına harcırahın da verilmeyeceği öğrenildi. Yeni görevlendirmelerle birlikte başta Doğu ve Güneydoğu’ya gönderilen bir dönem terör örgütü KCK\PKK, Ergenekon, Balyoz, El Kaide ve Hizbullah gibi örgütlerle mücadele eden istihbarat ve TEM polisleri de açıkça hedef haline getirileceği aktarıldı.

Okunma Sayısı: 1726
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı