"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''En güçlü ifadelerle lanetliyoruz''

03 Haziran 2017, Cumartesi 23:50
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de cenaze törenini hedef alan terör saldırısını lanetledi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kabil’de bir cenaze töreni sırasında düzenlenen bombalı terör saldırıları sonucunda çok sayıda insanın öldüğü ve yaralandığının derin üzüntüyle öğrenildiği bildirildi. 

Açıklamada, "Bu insanlık dışı terör saldırılarını en güçlü ifadelerle lanetliyoruz. Saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyoruz. Ülkede barış, huzur ve kamu düzenini bozmayı hedefleyen bu saldırılar karşısında dost ve kardeş Afgan halkı ve hükümeti ile dayanışmamızın süreceğini yineliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de cenaze törenini hedef alan saldırıda 18 kişi ölmüş, 87 kişi yaralanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 2045
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı