"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Engin Altay: İzmir adayı herkesin tanıdığı bir isim olacak

18 Ocak 2019, Cuma 20:44
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay, partisinin İzmir büyükşehir belediye başkan adayı ile ilgili olarak yapıtığı açıklamada, "İnce eleyip sık dokuyoruz, İzmir adayı herkesin tanıdığı bir isim olacak" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, partisinin İzmir büyükşehir belediye başkan adayı ile ilgili, "Genel Başkan, bu konuyu biraz daha değerlendirme ihtiyacı duymuştur. İzmir'in menfaatinedir" dedi.

İki buçuk ay önce 31 Mart seçimlerinde aday olmayacağını ilan eden mevcut başkan Aziz Kocaoğlu'nun geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra kararından vazgeçtiğini açıklaması partide kafaları karıştırmıştı.

'İZMİR ADAYI PM TOPLANTISINDA NETLEŞECEK'

CHP'nin İzmir adayı ile ilgili ‘ince eleyip sık dokuyoruz diyen‘ Altay, İzmir adayının herkesin tanıdığı bir isim olacağını söyledi.

Altay, adayın önümüzdeki günlerdeki Parti Meclisi toplantısında netleşeceğini de sözlerine ekledi.

AA

Etiketler: CHP, İzmir, aday
Okunma Sayısı: 1112
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı