"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erbil'de valilik binasında silah sesleri

23 Temmuz 2018, Pazartesi 09:30
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil'de, valilik binasını basan silahlı kişilerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma, bina içerisinde devam ediyor.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil'de valilik binasına kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi silahlı saldırıda bulundu, olayda 1 polis yaralandı.

Ellerinde ağır silahlar bulunan 3 kişinin valilik binasına girerek etrafa ateş açtığını ve valilik binasını koruyan bir polis yaralandığını belirtti.

Öte yandan valilik içerisinde gizlenen saldırganların, valilik personelini rehin aldığı iddia edildi.

Bina çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

Erbil Valiliğini basan silahlı kişilerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma, bina içerisinde devam ediyor.

AA

Etiketler: erbil, valilik, saldırı
Okunma Sayısı: 1056
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı