"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: 15 Temmuz'da sokağa çıkanlar AKP ve MHP tabanıdır

04 Şubat 2019, Pazartesi 09:41
15 Temmuz darbe girişiminde ölen Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam TRT canlı yayınında gündeme ilişkin soruları cavapladı. Cumhurbaşkanı katıldığı programda, “CHP'nin, HDP ile azami müştereği olabilir ama ne İYİ Parti'yle ne Saadet'le böyle bir birlikteliğinin olabileceğine ben ihtimal vermiyorum. Ama çıkar hesapları onları bir araya getirmiştir. (15 Temmuz'daki halkın direnişi) O gecenin katılımcıları AKP tabanıyla MHP tabanıdır” ifadelerini kullandı.

‘BUNU SÖYLEYEREK NE KAZANDIĞINI ZANNEDİYOR?’

Alpaslan Cambaz bu sözlere Twitter hesabından karşılık verdi. Cambaz, “Aynı zat-ı muhterem şehitleri işaret ederek "Onlar evetçiydi, evetçi!" bile diyebilmişti. Şunları söyleyerek ne kazandıklarını zannediyorlar ya? O gece kimseden emir beklemeden canını ortaya koyanlar arasında her kesimden insan vardı, HER KESİMDEN. Güzel olan buydu zaten. Yazık..” diye yazdı.

CAMBAZ’DAN ERDOĞAN’A: ‘TEDAVİ OLMALI’

Odatv’nin haberine göre Cambaz bu paylaşımının ardından isim vermeden eleştirerek, “İnsanı sadece verdiği ve vereceği oy üzerinden kıymetlendiren bir zihniyete sahip olanlar ya tövbe etmeli ya da gerçekten tedavi olmalı. Bu şekilde ölüp giderlerse bunun hesabını ahirette zor verirler” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 5178
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    4.2.2019 14:39:49

    Onlar AKP-MHP tabani olarak analarindan dogmus olabilirler mi?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı