"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Erdoğan artık ‘Esad gitsin’ demiyor'

03 Aralık 2017, Pazar 17:56
Suudi El Hayat gazetesinde Hurşit Dalay imzasıyla yayınlanan makalede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye siyasetindeki tutum değişikliğiyle ilgili dikkat çekici yorumlar yer aldı.

Makalede, “Erdoğan’ın sesi artık gür bir şekilde Esad’ın gidişini talep etmek için çıkmıyor” ifadesine yer verilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuzey Suriye’de güvenli bölge oluşturulması taleplerinde de bulunmadığı kaydedildi. Erdoğan’ın Suriye krizi boyunca bahsettiği kırmızı çizgilerden de bahsetmediğine dikkat çekilen yazıda, “Erdoğan artık Esad’la tekrar ilişkilerin kurulabileceği şeklinde mesajlar ihtiva eden bir üslûpla konuşuyor. Gerçekten de Erdoğan, aynı anda ittifaklar kurup tutum değiştirme konusunda parlak bir lider. En tuhaf olanı, geçmişte Suriye’ye yönelik siyaseti savunanlar, bu gün Erdoğan’ın izlediği siyaseti gerekçelendirmeye çalışıyor.” ifadeleri yer aldı.

Etiketler: erdoğan, esad
Okunma Sayısı: 2657
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    4.12.2017 13:46:31

    Dünya alem bizim siyasetçilerin ne yaptıklarının farkında ama halkımızın kalpleri , gözleri, kulakları mühürlenmiş ...

  • şerif

    4.12.2017 10:13:27

    demekki üst akıl öyle istiyo.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı