"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler

29 Eylül 2015, Salı 15:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 11. Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Dün gece 30 teröristin öldürüldüğünü ifade eden Erdoğan, operasyonların devam edeceğini, mühimmat depolarının patlatıldığını ve bunun da süreceğini söyledi.

AYDIN DOĞAN'IN MEKTUBUNA CEVAP

Erdoğan Aydın Doğan tarafından kendisine gönderilen mektubu değerlendirerek, "Tayyip Erdoğan'a oradan mektup göndermene filan da gerek yok. Senin o gönderdiğin mektupların da kıymeti harbiyesi yok" dedi.

Erdoğan, "Ben bir Conrad meselesi anlatmıştım. Conrad'da bana söylediklerini anlatmıştım. Bunların hepsini inkar ediyor. Şimdi ne kadar hayırlı oldu. Bu inkar etti, bütün kirli çamaşırları şimdi her taraftan piyasaya dökülmeye başladı mı  Her şeyleri A'dan Z'ye... Bu ülkeyi, bu devleti nasıl soyup soğana çevirdiklerine dair her şey şimdi piyasaya dökülmeye başladı mı  Herkes açıklamaları yapıyor mu  Sen busun. Kimin bu ülkede dürüst, kimin dürüst olmadığına zaten bu millet şahittir. Tayyip Erdoğan yalandan en fazla kaçınan insandır. Ama siz bütün hayatınızı yalan üzerine inşa ettiniz. Şimdi de 'ben böyle demedim' diyorsunuz, işte eserleriniz ortada ve herkes çıkıp sizin nerede neler yaptığınızı, nasıl yaptığınızı ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.

Etiketler: aydın doğan, erdoğan
Okunma Sayısı: 2697
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı